Smartlog v3 » kaerlighedsliv » Mont blanc danmark Som du vil vide den del
Opret egen blog | Næste blog »

kaerlighedsliv

kaerlighedsliv

Mont blanc danmark Som du vil vide den del

23. Nov 2012 04:02, kaerlighedsliv

at jeg havde afsluttet alle min uddannelse, kitted mig ud med mange gear og vejledning bøger og afskrive vejledninger i form af en pålidelig organisation i Chamonix til at tage os op på bjerget.

Mont blanc, Hver ting var ordnet, kit, fitness og nogen til at vise os vejen.Selv om det kan vel ikke synes så skræmmende eller så svært, som oprindeligt forventet, kan jeg roligt sige, at klatre op til nålespidsen på 3500m fra den ekstremt bund og derefter hver eneste af vejen ned er virkelig en temmelig lang vej.Vi startede i dejligt solskin, alt ondt og ondt fra vores praksis kører som vi opbygget en rytme for opstigning. Vi stoppede natten over inde i bjergbestigning hytten Albert på 2500m, bryde rejsen.

Mont blanc danmark,Som du vil vide den del, vi ikke kunne styre var klimaet, der var forbløffende unseasonal klima - mens vi var i Chamonix den største af dine bjerge havde i overskud på 6-8 meter ny sne. Oddsene var imod os.

Mont blanc etoile,Men alligevel gik vi op med vores guider til at undersøge tips om, hvordan at fungere inde i bjergene og til vise sig at være akklimatiseres for den højde. Vi lærte så væsentligt - hvordan klatre og falde, bruge isøkser at klatre vægge af is og hvordan at gå ekstremt langsomt op enorme flader af dyb nysne, med hver enkelt footstep vi gled flere inches fordi pulveret kæmpet for at holde med hinanden.

Mont blanc starwalker,Jeg har normalt nævnt, at jeg ikke er comfy med højder, så når vi var nødt til at gå langs højderyggen fra Aiguille de Midi det hvide ud situationer passer mig ganske godt. Første gang vi forsøgte det de 60-70 kmph vind, fygende sne og hvid ud forhindrede mig i at se synspunkter på begge sider med rygningen.

Mont blanc boheme, Hjælpelinjerne besluttet, at det var så godt usikkert at fortsætte, så vi vendte tilbage. På andet forsøg på at krydse højderyggen vinden og sneen var faldet i intensitet, men det hvide ud omstændighederne var ikke desto mindre i fuld kraft. Så jeg kan ærligt sige, jeg ikke fik at bestemme den fuldstændige virkning af din 200m fald til min rette eller 2000m drop til venstre for mig. Skam?Så med de mange nye sne, vind, uforudsigeligt klima og alvorlige lavine potentiale blev det besluttet af vores guider at ændre udfordring. Vi ville nu bestige Aiguille du Tour i 24 timer, der begynder i auto park i bunden på stigningen. 

Tags

Relaterede